Oldal kiválasztása

Térképes zero waste táska

Térképes zero waste táska

11 950 Ft

A Zero Waste Táska kifejezetten azon nők igényeinek kiszolgálására készült, akik igazán tudatosan élnek. Ha te is unod már, hogy eldől a kulacsod, nem találod a kulcsod, itt a tökéletes megoldás. A táska kulacstartót, kulcstartót és zsebeket is tartalmaz. Kizárólag környezetbarát anyagokat tartalmaz. A webshopban a táskához illő evőeszköztartót és bevásárló zsákokat is találsz tartóval.

Hazai termék.

1 készleten

Fizetési lehetőségek

  • Kártyás fizetés Barionnal 
  • Közvetlen átutalással
  • Utánvéttel

Szállítás

GLS futárszolgálattal 1500 Ft

GLS Utánvéttel: 1950 Ft

Leírás

Térképes zero waste táska

A zero waste életstílust követő anyaként én is igyekszem a lehető legjobban csökkenteni a hulladékot, hogy védjem a bolygót és példát mutassak gyermekemnek. Természetesen kulacsot hordok magammal mindenhova. A mozgalmas hétköznapokon azonban egyre jobban zavart, ha eldőlt. Aggódtam az irataim, a telefonom miatt, ezért készítettem magamnak egy zero waste válltáskát, amiben van kulacstartó és soha többet nem kell aggódnom, hogy eláznak az értékeim. Hosszú tesztelés után rájöttem, hogy ez jó megoldás lehet akár neked is. Egy problémát tapasztaltam, a kulcsomat továbbra is a táska aljáról kellett kotorásznom a fárasztó nap végén az ajtóban állva, ami szintén igencsak bosszantó tud lenni. Így a webshopba már olyan zero waste táskák kerültek, amelyekben a kulacstartó mellett kulcstartó is van.

Ha te is mindig mindent magaddal viszel, hogy kéznél legyen, a saját dolgaid mellett bekerül egy plüss maci, pár játék, kis nasi is a gyereknek, akkor ezt a nagyobb méretű táskát pont neked készítettük. Ez a térkép mintás táska az utazás és a kalandok hangulatát idézi. Azontúl, hogy praktikus és környezetbarát, strapabíró is, ami elengedhetetlen a mindennapos használathoz. Pántját a nagy csomóknál tetszés szerint állíthatod be magadnak.

Térképes zero waste táska mérete: 45x45x8 cm

Alapanyaga:

  • Külseje:  pamut dekorvászon.
  • Bélés:  pamutvászon.
  • Sodrott kötél: 100% pamut.
  • Címke: Vegán bőr.

Hazai termék.

Pin It on Pinterest

Share This