Oldal kiválasztása

Virágos evőeszköztartó

Virágos evőeszköztartó

2 250 Ft

Ha te is a zero waste életmódot követet, biztosan szükséged lesz egy 100%-ban környezetbarát alapanyagokból készült evőeszköztartóra. Evőeszközt nem tartalmaz, hiszen az minden háztartásban elérhető (újak vásárlása teljesen felesleges plusz terhelés a környezetre és a pénztárcádra is.)

Hazai termék.

3 készleten

Fizetési lehetőségek

  • Kártyás fizetés Barionnal 
  • Közvetlen átutalással
  • Utánvéttel

Szállítás

GLS futárszolgálattal 1500 Ft

GLS Utánvéttel: 1950 Ft

Leírás

Virágos evőeszköztartó

Ez a virágos evőeszköztartó egy stílusos megoldás, hogy magaddal vihest a saját evőeszközeidet akár a munkahelyedre viszed az otthon elkészített ebéded, vagy kirándulni, piknikezni mész. Így az evőeszközeid mindig kéznél lesznek, ha szükséged van rá. A tartó formája biztosítja, hogy semmi ne csúszhasson ki belőle a táskádba.

Ahogy minden termékünk, ez is környezetbarát alapanyagokból készült, hogy óvjuk a környzetet. PUL bélést nem tartalmaz, hiszen a PUL műanyag. Az OEKO-TEXT minősítés kizárólag a textil előállításának környezetterhelését vizsgálja, függetlenül a végtermék műanyagtartalmától. Ezen okok miatt a Gaia ECO BAG-nél úgy döntöttünk, hogy nem használjuk a PUL anyagokat, hiszen a mi elvárásainknak közelről sem felelnek meg.

Az evőeszköztartó mérete:  6×25 cm

Alapanyaga:

  • Külseje 100% pamut dekorvászon.
  • Bélés: 100% pamutvászon.

Hazai termék.

Pin It on Pinterest

Share This