Oldal kiválasztása

GY.I.K.

Ezen az oldalon tematikusan gyűjtöttem össze a Gaia Eco Bag termékeivel, megrendeléssel, szállítással és garanciával kapcsolatos információkat.

Termékek

Mitől környezetbarátok a Gaia termékek?

A termékekhez kizárólag a környezetben lebomló anyagokat használunk fel, pl. pamutot az alapanyogokhoz és a sodronyokhoz, a logóhoz vegán bőrt, ami szintén lebomló. A termékek mind kézzel készülnek, beszállítóinkat is a hazai piacon keressük.

Hol készülnek a Gaia termékek?

A Gaia termékek Pécsett készülnek.

Hol készülnek a Gaia termékek?

A Gaia termékek Pécsett készülnek.

Hogyan moshatók a termékek?

Mivel a Gaia Eco Bag termékei pamutból készülnek, ezért mosógépben 30 fokon moshatóak. Az első mosásnál picit (kb. 0,5 cm) összemehet a termék!
Nagyobb hőfokon nem javasolt a mosása.

Mennyire tartósak ezek a termékek?

Kizárólag prémium alapanyagokkal dolgozunk. A varrás precíz, minden terméket egyesével ellenőrzünk, ezért a Gaia Eco Bag táskái és kiegészítő is kivétel nélkül tartósak és strapabíróak.

Megrendelés

Hogy tudok rendelni?

A Gaia Eco Bag webshopjában a rendelési folyamat automatizált. A termék mellett lévő kosár gombra kattintva indíthatod el a vásárlást.
Ha több terméket szeretnél, böngész nyugodtan. A felső menüsorban a kis bevásárlókocsi mellett láthatod a kosárba tett tételek mennyiségét.
Ha már mindent kiválasztottál, ugyanerre a kis ikonra kattintva megnézheted, módosíthatod a kosár tartalmát és az árakat. Módosítás esetén kattints a “kosár frissítése gombra”.
Ha mindent rendben találsz a “tovább a pénztárhoz” gombra kattintva folytathatod és véglegesítheted a megrendelést.

Hogy tudom módosítani kosár tartalmát?

A felső menüben lévő bevásárlókocsi ikonra kattintva nézheted meg a kosarad tételes tartalmát. Az egyes termékek előtt egy piros “x” mutatja a törlési lehetőséget. 
Amennyiben a mennyiségen változtatnál, a harmadik oszlopban találod a mennyiségeket.
Ha mindent beállítottál úgy, ahogy szeretnéd, kattints a “Kosár frissítése” gombra.
Ugyanitt adhatod meg a számodra leginkább megfelelő szállítási módot is. Ezt beállítva láthatod rendeles teljes árát.

Fizetés

Milyen fizetési lehetőségeket biztosít a Gaia webshop?

A termékek árát 3 módon lehet kiegyenlíteni: Kártyás fizetéssel (Barionon keresztül), banki átutalással, illetve utánvéttel.

Szállítás

Milyen szállítási lehetőségeket kínál a webshop?

Termékeinket GLS futárszolgálattal küldjük ki. A szállítás előrefizetés esetén az országon belül 1500 Ft, utánvéttel pedig 1950 Ft.s.

Miért drágább az utánvételes szállítás?

Mivel az utánvételes szállítás nekünk is jelentős plusz költséget jelent, ezért annak egy részét kénytelenek vagyunk beszámítani a szállítási díjba.

Garancia

Kapok-e garanciát a termékre?

Természetesen igen. A törvény előírja, hogy a kézhezvételtől számított 14 napon belül indoklás nélkül vissza kell vásárolnunk a terméket. Azonban a Gaia Eco Bag ezt a lehetőséget 30 napig biztosítja a vevőinek.
Figyelem: A visszaküldés postai költsége a vevőt terheli!

További segítségre van szükséged?

Kérlek írj nekünk vagy hívj: +36 30 2247543

Kapcsolat

Pin It on Pinterest

Share This